Verse filet van het beste stuk van Noorse Fjordenzalm, de lende, geserveerd met een perfect passende romige en dus milde mosterdsaus. Lekker, deze verse, stevige en sappige Atlantische zalm. Blinde smaaktesten met visexperts bewezen inmiddels dat zij de wilde niet van de kweekzalm konden onderscheiden. En gezond, want vette vis, je zou hem 2 keer per week moeten eten! . Tenslotte duurzaam, kweekzalm komt niet van de milieuonvriendelijke andere kant van de wereld, onze zalm komt uit de Noorse fjorden, waar viswelzijn en milieuvriendelijkheid al jaren het uitgangspunt zijn. Noorwegen is de grootste producent van kweekzalm ter wereld (80% totale kweek). De natuurlijke omstandigheden zoals de heldere, koude wateren bieden ideale omstandigheden om zalm te kweken. Noorse zalm wordt in grote (40-60 meter), diepe (25 meter) kooien op beschutte plekken langs de kust gekweekt, in de fjorden dus. Men heeft tegenwoordig zelfs complete meren en fjorden afgesloten om zalm te kunnen kweken. Alles wordt dus in het werk gesteld om de meest perfecte zalm te kweken, met zo min mogelijk schadelijke effecten voor de natuur.