Onze menukaart

/Onze menukaart/

Al onze soepen worden geserveerd met dagvers afgebakken stokbrood met een potje huisgemaakte kruidenboter


Alle voorgerechten (behalve het stokbrood zelf en de olijven) worden geserveerd met dagvers afgebakken stokbrood met een potje huisgemaakte kruidenboter


Als voorgerecht zijn de tapas alleen te bestellen vanaf 2 personen


Al onze visgerechten worden geserveerd met een passend en smakelijk garnituur op je bord en daarnaast een origineel mandje met frieten. Vooraf serveren wij al een schaaltje met een versfrisse gemengde salade.


Al onze vleesgerechten worden geserveerd met een passend en smakelijk garnituur op je bord en daarnaast een origineel mandje met frieten. Vooraf serveren wij al een schaaltje met een versfrisse gemengde salade.


Onze vegetarische schotel wordt geserveerd met een origineel mandje in plantaardig vet gebakken frieten. Vooraf serveren wij al een schaaltje met een versfrisse gemengde salade.


Drie heerlijke frisse en verse zomerse maaltijdsalades! Alle salades worden geserveerd met door ons zelf afgebakken stokbrood, compleet met een potje huisgemaakte kruidenboter


Momenteel hebben wij in principe altijd verse mosselen in huis, maar natuurlijk zijn ze wel eens gewoon op. Dus wil je zeker zijn van een pan mosselen, gewoon even bij je reservering ook de mosselen reserveren...........Al onze kindergerechten zijn bestemd voor kinderen. Volwassenen, die geen keuze kunnen maken uit ons brede assortiment met voor elk wat wils, zijn ons inziens toch in het verkeerde établissement verzeild geraakt. Maar misschien ligt er nog een schnitzel in de diepvries; vraag de gastheer !!