Onze menukaart

/Onze menukaart/

Al onze soepen worden geserveerd met dagelijks vers afgebakken brood en een potje huisgemaakte kruidenboter


Alle voorgerechten (behalve het stokbrood en de olijven natuurlijk) worden geserveerd met dagelijks vers gebakken brood en een potje huisgemaakte kruidenboter


Terug van weggeweest en nu uitgebreider dan ooit, maar liefst 15 verschillende "wereldse" hapjes!


Al onze visgerechten worden geserveerd met een passend en smakelijk garnituur op je bord en daarnaast een origineel mandje met frieten en met gratis mayonaise. Vooraf serveren wij al een schaaltje met een versfrisse gemengde salade.


Al onze vleesgerechten worden geserveerd met een passend en smakelijk garnituur op je bord en daarnaast een origineel mandje met frieten en gratis mayonaise. Vooraf serveren wij al een schaaltje met een versfrisse gemengde salade.


Onze vegetarische schotel wordt geserveerd met naast je bord een mandje frieten en gratis mayonaise. Vooraf serveren wij al een schaaltje met een versfrisse gemengde salade.


We hebben deze zomer weer drie lekkere maaltijdsalades voor jullie samengesteld!


Ze staan op de menukaart, maar eerlijkheidshalve - en zo zijn we in PretZels altijd - gebiedt het ons te zeggen, dat we ze beperkt inkopen, dus op is op! Wil jij dus zeker zijn van een pan mosselen, reserveer ze dan vooraf, het beste minstens twee dagen vooraf.


Als variaties mogelijk zijn, dan werken wij graag aan jouw speciale wensen mee. Een Dame Blanche staat daarom nooit op de kaart, die wordt toch wel besteld....


Al onze kindergerechten zijn bestemd voor kinderen. Volwassenen, die geen keuze kunnen maken uit ons brede assortiment met voor elk wat wils, zijn ons inziens toch in het verkeerde établissement verzeild geraakt. Maar misschien ligt er toch nog een schnitzel in de diepvries; vraag de gastheer!