Onze menukaart

/Onze menukaart/

Enkele klassiekers, maar veel keuzemogelijkheden naar eigen wens......


Al onze soepen worden geserveerd met dagelijks vers afgebakken brood en een potje huisgemaakte kruidenboter


Alle voorgerechten (behalve het stokbrood en de olijven natuurlijk) worden geserveerd met dagelijks vers gebakken brood en een potje huisgemaakte kruidenboter


Al onze visgerechten worden geserveerd met een passend en smakelijk garnituur op je bord en daarnaast een origineel mandje met frieten en met gratis mayonaise. Vooraf serveren wij al een schaaltje met een versfrisse gemengde salade.


Al onze vleesgerechten worden geserveerd met een passend en smakelijk garnituur op je bord en daarnaast een origineel mandje met frieten en gratis mayonaise. Vooraf serveren wij al een schaaltje met een versfrisse gemengde salade.


Onze vegetarische schotel wordt geserveerd met naast je bord een mandje frieten en gratis mayonaise. Vooraf serveren wij al een schaaltje met een versfrisse gemengde salade.


Momenteel hebben wij geen verse mosselen in huis, maar wil jij toch een of meerdere pannen mosselen, dan bij je reservering ook de mosselen reserveren, wel minstens 48 uur vooraf!


Als variaties mogelijk zijn, dan werken wij graag aan jouw speciale wensen mee. Een Dame Blanche staat daarom nooit op de kaart, die wordt toch wel besteld....


Al onze kindergerechten zijn bestemd voor kinderen. Volwassenen, die geen keuze kunnen maken uit ons brede assortiment met voor elk wat wils, zijn ons inziens toch in het verkeerde établissement verzeild geraakt. Maar misschien ligt er toch nog een schnitzel in de diepvries; vraag de gastheer!