GEZELSCHAPPEN

DINEREN

Bent U van plan met een groter gezelschap uit te gaan eten, dan kan dat natuurlijk ook in PretZels.
Tip nummer 1: Onze zaak is klein (maar fijn), dus vooraf reserveren is absoluut aan te bevelen.
Tip nummer 2: Reserveer wel tijdig, want zijn er al andere reserveringen, dan is het vaak onmogelijk daar nog een groep bij te plaatsen. Aan één lange tafel kunnen wij tot 24 gasten plaatsen, verdeeld over 3 tafels tot 32 gasten en neemt U de hele zaak in beslag, dan is er zelfs voor maximaal 40 gasten plaats. Bedenk wel dat er dan ook een zestal gasten aan 2-persoonstafels zitten.
Tip nummer 3: Neem – liefst ruim vooraf – vrijblijvend contact met ons op, wij zijn heel flexibel en dus zijn er legio mogelijkheden. Lees maar verder, dan wordt het een en ander al meteen duidelijk…….

MENU’S VOOR GROEPEN

Komt U met een groep vanaf 12 personen dineren, dan zijn er in eerste instantie twee mogelijkheden:
1. Wij stellen in overleg met U vooraf een (keuze)menu samen. U vraagt, wij draaien…. Want, U las het al, wij zijn heel flexibel. Het aantal gangen, de prijs, vis, vlees, wild en of zelfs vegetarisch, indien ook maar enigszins mogelijk, maken wij het voor U mogelijk ! Let op: Het moet wel binnen onze bedrijfsformule passen, met andere woorden: culinair en commercieel verantwoordelijk zijn.
2. U eet à la carte. Voor- en nagerechten zijn dan onbeperkt te bestellen, maar in verband met de tijd en vooral de daarmee gepaard gaande kwaliteit, waar wij zelf garant voor willen staan, is er een restrictie betreffende het aantal verschillende hoofdgerechten. Al naar gelang de grootte van Uw gezelschap zijn dat 3 tot 5 verschillende vrije keuzes, die U wat ons betreft pas tijdens de avond zelf hoeft te bepalen. Neem dus gerust contact met ons op: Bel 046 – 4 51 53 52 of mail naar: info@pretzels.nl. Dan maken wij graag een afspraak met U om een en ander rustig te bespreken in PretZels, met een gratis kop illy koffie !

PRIVATE DINING

Wij bieden U ook de mogelijkheid om onze hele zaak af te huren, zodat U met Uw gezelschap privé – op ons bedienend personeel na uiteraard – en ongestoord kunt genieten van Uw diner in ons gezellige huiskamerrestaurant. De tip om tijdig te reserveren is dan zeker van toepassing en natuurlijk geldt hier ook, dat het voor ons wel commercieel verantwoord dient te zijn. Tenzij geld totaal geen rol voor U speelt, moet U dan denken aan minstens 20 gasten met een gastronomisch menu……. En veel dorst….. Overweegt U een “private dinner” te organiseren, wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met U !

FEESTEN EN PARTIJEN

In 20 jaar PretZels hebben wij inmiddels ook al heel wat ervaring opgedaan met het organiseren van feesten en partijen: recepties, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, koffietafels enz. Kortom, voor elk feest richten wij ons restaurant naar wens voor u in. Wij passen het aantal zit- en of staanplaatsen aan: statafels, barkrukken, loungebanken, geen probleem. Walking-dinner, buffet, (luxe) borrelhapjes, het kan allemaal, alles is mogelijk en naar Uw persoonlijke wensen. Daarom hebben wij ook geen vaste prijslijst voor dit soort feesten, het is tenslotte Uw feest en dus mag U zelf alles helemaal invullen. Tot in de kleinste details, zelfs de muziek ! De tip om tijdig te reserveren is ook hier weer zeker van toepassing en natuurlijk geldt ook weer, dat het voor ons wel commercieel verantwoord dient te zijn. Tenzij geld geen rol voor U speelt, moet U dan denken aan minimaal 40 gasten voor een avondvullend feest met eten en drinken. Voor
feesten en partijen overdag kan het ook al vanaf 20 personen. Het maximale aantal gasten is 80, maar dan zijn er geen zitplaatsen beschikbaar, behalve in de zomer het terras buiten….. Dus heeft U binnenkort iets te vieren, kom dan gerust informeren naar wat wij allemaal te bieden hebben.

EXTRA SERVICE

Indien U van plan bent om met een gezelschap te gaan dineren, bedenk dan bij de keuze van Uw restaurant, dat alleen wij graag en gratis een speciale placemat voor U vervaardigen met daarop afgedrukt door U zelf aangeleverde foto’s en of teksten. Behalve wat extra cachet levert dat altijd een aangename verrassing op voor uw tafelgenoten. Meer spirit en eenheid bij een bedrijfsdiner met logo en of foto’s van Uw bedrijf op de placemat. En in het geval van een privéfeest een onvergetelijke herinnering voor iedereen, maar vooral voor degene, waar het diner voor georganiseerd is, want zijn, haar of hun foto’s prijken dan fier op de placemat.